SMK Negeri 1 Satui The Best Yours Choice

SMK N 1 Satui adalah sekolah yang mengutamakan keterampilan kompetensi yang nantinya siswa dan siswi akan lebih mudah dalam mendapatkan pekerjaan.

OVERVIEW

This web page smkn1satui.sch.id presently has an average traffic classification of zero (the lower the better). We have evaluated eleven pages inside the web site smkn1satui.sch.id and found three websites associating themselves with smkn1satui.sch.id. There is two mass web accounts retained by this website.
Pages Analyzed
Links to this site
Social Links

SMKN1SATUI.SCH.ID RANKINGS

This web page smkn1satui.sch.id is seeing fluctuating levels of traffic for the whole of the year.
Traffic for smkn1satui.sch.id

1 week
1 month
3 months
Traffic ranking (by month) for smkn1satui.sch.id

Traffic ranking by day of the week for smkn1satui.sch.id

Last Month

LINKS TO BUSINESS

E semka E-learning SMKN 1 Satui

Silahkan daftar untuk jadi anggota baru! SMK NEGERI 1 SATUI adalah Portal. Yang dikembangkan dengan LMS Moodle, dipergunakan untuk. Membantu para guru dan siswa-siswi SMK NEGERI 1 SATUI belajar E-learning. Petunjuk Cara Penggunaan E semka Elearning SMKN 1 Satui PDF document. Gallery SMKN 1 Satui Lightbox Gallery. Pendaftaran mata pelajaran Pemograman Web.

WHAT DOES SMKN1SATUI.SCH.ID LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of smkn1satui.sch.id Mobile Screenshot of smkn1satui.sch.id Tablet Screenshot of smkn1satui.sch.id

SMKN1SATUI.SCH.ID HOST

I revealed that a lone root page on smkn1satui.sch.id took four thousand one hundred and fifty-one milliseconds to come up. Our crawlers could not detect a SSL certificate, so therefore our web crawlers consider smkn1satui.sch.id not secure.
Load time
4.151 seconds
SSL
NOT SECURE
Internet Address
202.52.146.56

BOOKMARK ICON

SERVER OPERATING SYSTEM AND ENCODING

I caught that smkn1satui.sch.id is employing the Apache os.

TITLE

SMK Negeri 1 Satui The Best Yours Choice

DESCRIPTION

CONTENT

This web page states the following, "Pelaksanaan Ujian Akhir Sekolah 2015." Our analyzers viewed that the web site also stated " Milad Ke 10 SMKN 1 Satui." The Website also said " Perpisahan dan Pengukuhan Siswa Kelas XII. Pelaksanaan Ujian Akhir Sekolah 2015. Milad Ke 10 SMKN 1 Satui. Perpisahan dan Pengukuhan Siswa Kelas XII. Penandatangan Mou UT dan SMKN 1 Satui. United Tractors 2013 untuk Siswa SMKN 1 Satui." The website's header had smkn1satui as the most important search term. It is followed by smk n 1 satui, SMKN 1 SATUI, and sungai danau which isn't as highly ranked as smkn1satui. The next words they uses is satui.

SUBSEQUENT BUSINESSES

Website SMK Negeri 1 Selong

71 Rakam, Selong, Indonesia. Ujian Online SMK Negeri 1 Selong. Selasa, 11 Maret 2015 SMK Negeri 1 Selong Mulai melaksanakan Ujian Sekolah. Kali ini SMK Negeri 1 Selong melaksanakan Ujian tidak seperti yang biasaya dengan membagikan lembar Soal dan Lemabar jawaban melainkan dilaksanakan secara On Line. SMK Negeri 1 Selong mempunyai Jumlah peserta yang mengikuti Ujian Online adalah 477 peserta dengan mengguna. Apakah pendidikan kita selama ini telah berhasil? Pelaksaa.

Website SMK Negeri 1 Tanjung Selor

Jl Skip 1 Tanjung Selor. Kedatangan PJ Gubernur Kalimantan Utara ke SMK Negeri 1 Tanjung Selor. Senin, 13 April 2015, diadakan Unian Nasional se Indonesia untuk angkatan SLTA, dan pada hari se Baca selengkapnya. Senin, 13 April 2015, diadakan .

Join blog SMKN 1 Kota Serang and KIV

Join blog SMKN 1 Kota Serang and KIV. Thursday, July 29, 2010. The last I would like to thanks to Mr. Kom ICT expert from SMKN 1 Serang and Mr. Sang-Hyun Seo from KIV Korea who are actively to share their knowledge and experiences to our students and school communities for developing the ICT. Teacher exchange between Korea Internet Voulanteer and SMKN 1 Kota Serang.

SMK Negeri 1 Kota Serang

Pengumuman Hasil Seleksi PPDB SMKN1 Kota Serang Tahun 2015. Hot News PPDB SMKN 1 Kota Serang. LKS SMK Nasional XXII 2014 Sebagai Ajang Unjuk Kebolehan Siswa SMK. Sosialisasi dan Pelatihan Aplikasi Dapodikmen SMK Se-Kota Serang. Para Guru Siap Sukseskan Kurikulum 2013. Kota Palembang, Bumi Sriwijaya Tuan Rumah LKS SMK Nasional XXII. Selamat Hari Raya Idul Adha 1435 H.

SMK NEGERI 1 SINGOSARI DigitalLokerWebSchool

Segala puji syukur kehadirat Allah SWT, bahwa SMK NEGERI 1 SINGOSARI dapat menyelesaikan WEB yang baru, yang selama ini dinanti nantikan. Semoga Allah SWT memberikan Rahmat dan Hidayahnya pada Kita semua dan pada SMK NEGERI 1 SINGOSARI agar selalu jaya.